Csomagjaink minden esetben az MPL (Magyar Posta Zrt.) futárszolgálattal kerülnek kézbesítésre.

Szállítási költség:

              Vásárlás                                           Posta Költség

  0 ft –tól    20.000 ft-ig                                    1.500ft

 20.001 ft –tól                                                 INGYENES

 

Fizetési Módok:

  • Amikor a fizetés közvetlenül a bankszámlánkra történik. A megjegyzés rovatban minden esetben tüntesse fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.
  • Utánvétes fizetés ( a futárnál egyaránt tudd készpénzben vagy kártyával is fizetni)
  • OTP SimplePay ( bankkártyás fizetés)

 

A csomag kiszállításának várható idejéről e-mail értesítést küldünk a megrendelése beérkezése után.

A csomag összekészítése után átadjuk azt a MPL futárszolgálatnak, akik a kiszállítás pontos időpontjáról, a kiszállítás napján: telefonon vagy SMS-ben értesítenek.

Csomagját a MPL futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek a megadott címre munkaidőben, a feladástól számított, általában 1 munkanapon belül. A kiszállítással kapcsolatban a MPL futárszolgálat fogja tartani önnel a kapcsolatot.

Felhívjuk a figyelmét, arra, hogy a termékek, illetve azok csomagolásának sérülésére vonatkozó reklamációt kizárólag a termékekről és a teljes külső csomagolásról készített fényképek elküldésével fogadunk el, az info@virusellenimaszkok.hu e-mail címen.

A Futárszolgálattól sérült csomagot csak kárjegyzőkönyv felvétele mellett vegyen át és a csomagot a kibontás előtt és után fényképezze le! Kárjegyzőkönyv felvétele nélkül reklamációt NEM fogadunk el csomagból hiányzó vagy a szállítás során megsérült termékekkel kapcsolatban!

Amennyiben a csomag olyan súlyosan sérült, hogy a csomag tartalmához hozzá lehet férni, akkor egyáltalán NE vegye át az, hanem utasítsa vissza az átvételt és haladéktalanul értesítsen minket!

Kizárólag Magyarország területén vállalunk csomagküldést!